tiktok

HOLA! just nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka iväg en aning... Min buss går halv elva, och jag är klar 1,5 timme innan, haha. hur lyckas man? har bara samhällskunskap idag, sedan åker jag hem vid 5 igen. underbart!
aja, varför skrev jag ens detta? inte något värt precis. men ni vet iallafall att jag finns! ha en fin dag!

bikbok

Just nu sitter jag i Amandas säng och käkar godis samtidigt som jag kikar igenom lite bloggar och sånt. Jag var i skövde för en stund sedan och hittade lite smått. Alltid lika kul att komma hem med något nytt, love the feeling!
jeans - bikbok
kofta - bikbok
armband - h&m
+ två linnen från h&m!
imorgon är det skola igen, men då börjar vi halv två och har bara samhällskunskap sen kommer jag hem vid sju igen. härlig dag! detta inlägget får nog avsluta dagen, men vi hörs imorgon igen. godnatt!

SHOPAHOLIC?

Tjolahopp! Mina tidningar har inte kommit, så jag ringde och de sa att de kunde komma från 5-8 timmar försenade, suck... Så jag åker in till skövde en sväng innan och spenderar pengarna jag fick igår, häääärligt! :) SHOPPING! melike.
kalaset igår var helt okej, fick pengar, godis, och lite annat, fast jag har ju redan fått en dator så därför fick jag inte så mycket igår. men jaja, nu fixar vi oss, sen drar jag ner mot bussen till skövde!

Right now...

Osminkad och ful, och precis hemkommen från skolan, yes tha's me right now.
Vi hade ju en utedag idag eller ja "femkamp" som de kallade det. Riktigt tråkigt var det, haha. Men jag var orolig helt i onödan, för det var inte dierkt något svårt och jag kom i en bra grupp. Jag kom tillsammans med Maja och Lisa, trevloga människor det! Efter tävlingarna och det så grillade allihopa, det var faktiskt mysigt. Efter det fick vi dra hemmåt, och då var jag tvungen att vänta till klockan två, så jag gick runt lite på stan och köpte en väckarklocka, haha! Och även ett par jeansleggins. Verkligen behövligt!

Femkamp, hemska tanke!

hej på er! jag vet att jag varken uppdaterade igår och inte heller idag. men vad ska man göra åt saken? pendlar man så gör man ;)
skolan idag var helt okej! när vi satt vid maten så rinde det på majas mobil, och då var det mamma som ringde henne, haha... men anledningen var att någon snäll själ hade hittat min plånbok inne på toaletten i resecentrum i jönköping, de sa att jag skulle komma och hämta den på polisstationen, VILKEN TUR jag hade!
jag är nervös inför imorgon, usch... då har vi någon slags "utedag" med femkamp tillsammans med tvåorna, HEMSKT. om det är nogit jag är riktigt kass på så är det såntdär, finns nog ingen klumpigare eller dummare människa än mig! jaja, vi får se hur detta går alltså... det blir spännande att se vad jagkommer skriva imorgon när jag är hemma, haha.
nej, nu tänkte jag sova, ska  vakna halv fem imorgon igen, typiskt. men det funkar väl. jag slutar ju riktigt tidigt så :)
godnatt! :)
bilder från igår när jag fyllde 16! fick en rosa laptop trots allt :)
2 bilden :mina fina syskon och jag! mig kan ju diskuteras där alltså...

Sweet sixteen

Nu har jag nyss tagit en härlig dusch, och förut mötte jag upp Julia på torget för att åka till frisören och färga mitt hår. Blev väldigt mörkt, men det var så jag ville ha det, och jag är verkligen nöjd! det regnade verkligen hur mycket som helst så jag och julia fick oss en ordentlig dusch, därför var jag såklart tvungen att ta en till hemma efter.
Idag var det matte som stod på schemat i skolan, det kändes faktiskt bra och nu har alla i klassen kommit varandra närmre och det känns riktigt skönt! Vi fick göra ett litet prov för att läraren skulle se vart vi låg och det gick faktiskt bra för mig så det känns bra!
imorgon börjar vi med svenska, och avslutar dagen med engelska. efter skolan ska jag möta upp josefina en snabbis på stan för att ta en liten fika och småprata om allt som hänt de senaste dagarna, blir riktigt trevligt eftersom vi inte har träffats på mer än en månad. Och eftersom jag faktiskt fyller år imorgon blir jag firad av familjen när jag kommer hem.  16 imorgon då! =)

Bad update, yes i know.

Tråkigt men sant, det känns som att jag inte hinner blogga lika mycket nu för tiden. Det är inte direkt något jag gillar men så är det när man pendlar till Jönköping i princip varje dag nu framöver. Ja, andra dagen är avklarad och jag kan säga att idag var det inte så jättebra faktiskt. Men vi får se vart det leder till...
men jag har fått bra kontakt med en tjej som är jättetrevlig. Vi gick och kollade lite i affärer efter skolan vilket var behövligt eftersom jag är i starkt behov av kläder just nu!

it's tomorrow again.

Förlåt för riktigt usel uppdatering igår. Min gammelfarmor Astrid fyllde 101 ÅR, helt ooooootroligt! Men det är sant, hon fyllde 101 hela år. Vi var därför borta och firade henne hela dagen, det är anledningen till att jag inte bloggade på hela dagen. Först vaknade jag upp och skulle jobba i två timmar och direkt efter det börja göra mig iordning snabbt som skrutt för att känna mig fräsch. Ni ska bara veta hur mätt jag blev, haha helt sjukt. Men det hör till på kalas, eller hur? Inget man ska få dåligt samvete över precis.
Imorgon är det måndag = skola. Då är det andra dagen på gymnasiet, ska bli lite spännande att åka dit igen faktiskt. Kommer säkert vara nervös imorgon igen? Haha.
men hörni, nu ska jag lägga mig i ett härligt bad och göra mig riktigt freshy! ;)

Första skoldagen på gymnasiet!

Första gymnasiedagen är över då... Och ja, det gick mycket bättre än vad jag trodde. Jag var så sjukt nervös innan så jag trodde jag skulle spy, seriöst. Och det kändes som att jag inte skulle komma hem levande, men nu sitter jag här, det känns som ett under! Haha! Nej men jag hoppas de här tre åren kommer bli något riktigt bra! Jag fick rätt bra kontakt med tjejerna i klassen idag, så jag tror det kommer bli super! Visst, alla var väldigt blyga i början men det släppte som tur var. Men jag tror det kommer bli ännu bättre på måndag. Nu är det helg, och min första dag är över, känns så sköööönt att ha den gjord! Nu blir det filmmys här hemma ikväll, mysigt! Jag är ju så trött att jag håller på att gå åt. Men jag har väldans tur som har andrea med mig påvägen dit och hem, känns riktigt bra!
Efter att vi hade slutat gick jag runt och kollade lite på stan tills tåget gick, och då passade jag på att köpa in lite skolsaker, känner mig som värsta pluggisen. Men det känns alltid bäst och roligast att ha nya saker när man ska börja efter sommaren igen.
Saker köpa på åhléns
Nu ska här studas! haha



En sak som hänt, typiskt mig...

förlåt, jag kommer inte uppdatera idag. det har hänt en sak som jag inte vill skriva ut i bloggen, men jag kan inte sitta vid datorn idag. vi får hoppas att det bli bättre tills imrogon då jag ska ha min första dag på gymnasiet, HEMSKT! med tanke på det som hänt.
och för er som redan vet vad det är. Det har inte blivit värre, det har blivit bättre. men jag är fortfarande orolig att det inte ska vara bra imorgon. bara så ni vet...
bilderna från göteborg kommer förmodligen upp imorgon efter skolan istället, jag skriver mer då. pusss!

Jag vet vem jag är när jag är med dig

Nej nu ger jag upp med mitt rum, jag orkar verkligen inte. Jag får ta det på torsdag istället.
Seriöst, hur är vädret hos er andra människor? Här är det verkligen grått, blåsigt, regnigt och kallt. Helt sjukt, sommaren har verkligen försvunnit på riktigt. Jag är nog den enda som tycker att det är lite skönt att skolan och allt börjar igen, då har man ju något att göra varje dag iallafall. Och erkänn att höstvädret är lite mysigt ändå? Okej, kanske inte regnet, men när solen kommer fram lite, det är kyligt, och löven faller ner och blir sådär oranga. Finns nog inget mysigare väder..
Hur som helst, vad ska man hitta på ikväll? Jag tror jag ska ta en riktig ta-hand-om-mig-själv-kväll! Ni vet allt dedär man brukar göra. Fixa naglarna, ansiktsmask, hårinpackning you name it. Men någon sen kväll blir det inte, nej för imorgon bitti ska jag upp 05.30 och göra iordning mig för att hinna med bussen till götäbörg med mina kära vän Julia!
Bild på mig och Julia från en kväll då hon sov hemma hos mig, fina tjej!

Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?

Jag har fortfarande inte tagit tag i mitt rum än, sitter här framför datorn fastbänkad framför alla bloggar, haha! men jag hade tänkt möblera om lite i garderobisen, det tycker jag känns bäst nu till hösten när massa nya klädesplagg trillar in. behövs bli lite ordning där också, flytta upp hyllor precis som jag vill ha det och sånt. nej, nu måste jag sätta igång. hörs senare!
för att det ska gå att städa måste jag ha Melissa Horn på högsta volym. bääääst!

I want autumn

Något jag verkligen älskar med hösten är att alla fina halsdukar och sjalar plockas fram i affärerna igen. Hur underbart fint är det inte? Älskar de riktigt stora och tjocka modellerna man kan gräva ner ansiktet i. ååh give me autumn!
tipsar om denhär från forever21.com som det är rea på för ca 30 KR!
Linn tube Burlwood 129 SEKLinn tube Black 129 SEKLinn tube Lt grey melange 129 SEKLinn tube Brownmelange 129 SEKLinn tube Soft army 129 SEK
och dehär från ginatricot, 129 kr.

17/8 2010 ; 08.55

Godmorgon!
Seriöst, jag får panik... Jag början på Jensen på FREDAG (läs igen: på FREDAG) och jag har inte fått någon information alls, det står inget på hemsidan, jag har heller inte fått något i brevlådan. Det känns som en såndär typisk sak som skulle hända mig. Att alla i min blivande klass får information förutom jag, haha! Nej, i värsta fall får vi väl ringa till rektorn eller något. Shit, jag är så nervös inför fredag så jag vet inte vart jag ska ta vägen.........
Nej nu ska jag fixa till mig lite och äta frukost. Idag har jag inget speciellt planerat men jag funderar på mitt rum lite, kanske behövs en ordentlig storstädning? det är nog dax nu!
såhär kan det se ut när patricia ahlin ska försöka titta i kors och hennes lillasyster försöker lära henne. tycker ni inte att jag är påväg att nå mitt mål? hahaha!

ELLE

Såhär ser min kväll ut: ligga i sängen, läsa nya ELLEtidningen och lyssna på Melissa Horn - perfekt!

Snyggigheter från MODEKUNGEN

låt rubriken tala för sig själv...

Med ena foten utanför

Tidigare idag var jag med Julia (kolla in hennes blogg!) i skövde för att kika in på bikbok och se om den snygga skinnjackan kommit in i butik än, det var andra dagen i rad vi var där för jackans skull, haha. tyvärr hade den inte kommit in än. men vi hoppas innerligt att den finns i göteborg på bikbok på onsdag då vi tänkte åka in dit och shoppa lite saker inför skolan. Usch vad hemskt, jag börjar ju gymnasiet på fredag, det är verkligen något som inte gått in i mitt huvud riktigt än. Bara tanken gör mig nervös, men jag som ändå har längtat så efter det! För samtidigt ska det ju bli riktigt kul och spännande. För er som inte vet ska jag börja på Jensen Gymnasium i Jönköping och där ska jag gå samhäll med inr. beteende-vetenskap. Själv bor jag ju i Hjo, men ska försöka klara av att pendla varje dag fram och tillbaka, vi får se hur det går... Men annars får man väl försöka flytta dit lite senare eller något. Vi tar det som det kommer helt enkelt ;)
inspiration: lookbook.nu

A new one

Hejhej och välkomna till min nya blogg. Det är inte direkt den första, det skulle ta åratal att räkna upp alla jag haft. Jag hade precis en blogg på devote för att testa på den sidan,men jag insåg snabbt efter några dagar att det inte riktigt var något för mig. Därför är jag tillbaka på blogg.se och här tänker jag stanna! Nu har jag lovat mig att det är den sista jag gör!
Om ni vill se min gamla blogg från devote så klickar ni HÄR!

RSS 2.0