FINALLY

Äntligen börjar jag om på nytt. Här har ni den, den nya bloggen. KLICKA
Och denna gången byter jag sida helt, nu bloggar jag för nyheter24/nextinfashion

UPDT: Den nya bloggen ligger HÄR

WEHEARTIT.COM

11jrpna_large
2s6xd6q_large



BACk ON TRACK

Godmorgon, åh det var så fruktansvärt skönt att gå sova ut imorse, efter denna jobbiga veckan då jag bara sovit ungefär 5-6 timmar per natt. Men nu är jag back on track igen! Laddad för långhelg kan man väl säga. Vi har studiedag på måndag och det känns mer än underbart! Idag hade jag planerat att bara vara hemma och plugga och komma ikapp med det som behövs, men även så ska jag ta tag i mitt rum som liknar ett bombnedslag. Ikväll blir det bara mys med familjen. Känns som att det behövs faktiskt!

AUTUMNWALK

Jag kom hem från skolan för ett tag sedan. Nu tänker jag ladda mp3n med bra musik och sen drar jag ut på en långpromenad innan jag börjar plugga! hörs senare!

sixteen year!

HOLA AMIGOS! Skolan idag var helt okej! Först hade vi svenska och där såg vi en film, slappt. Sen gick jag och Viktoria och fikade på ett ställe som var närmare Resturang Taste of Beiruts, såklart eftersom vi alltid ska vara så himla lata och inte orka gå och käka! :) 
Sen hade vi tyska och efter det stack jag hemmåt. Jag mötte JUUUUULIAAAAAAAAAAAA, dagens födelsedagsbaarn på bussen! Så jag var generös och bjöd henne på en vaniljmunk! Haha :) GRATTIS GRATTIS GRATTIS än en gång! 

en härlig sommarkväll hos mig! yesbox, vilka fina skor vi har på oss! men jag älskar dig ändå, grattis!

GRATTIS JULIA MARTINSSON

Just nu sitter jag i ett grupprum med johanna och har tyska. Haha! Vi skulle lyssna på något och sen anteckna, det gick ju bra för oss! Haha :)
Nej, det är inte därför jag skriver detta inlägget utan det är för att säga grattis till världens bästa JULIA MARTINSSON som fyller 16 idag! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!
Jag skriver mer när jag är hemma om ett par timmar eller så.
Men ett stooooort grattis till dig JULIA! <3

snyggt by MONKI

Jag måste ta en pluggpaus och visa er dessa underbaringar. Tänk om man kunde fylla garderoben med dessa saker. Vilken dröm.
Jag har varit så sjukt shoppingsugen de senaste dagarna, och imorgon kommer ju pengarna så i helgen tänkte jag shoppa loss, härligt!

just nu

Finns det något bättre än att komma hem och bara ta på sig mjukiskläder, slänga sig i sängen och bara sätta upp håret i en ful knut? så underbart det är! har varit en jobbig dag eftersom jag fick lite med sömn inatt. jag ska försöka lägga mig i tid ikväll. Men nu tänker jag lägga mig i sängen och försöka hitta på något fiffigt till min svenskauppgift.
konstig människa dedär...

känn ingen sorg för mig göteborg

Nu ger jag upp för ett tag. Jag har försökt på mig att plugga svenska, men det funkar inte för mig idag helt enkelt... Jag får lite smått panik eftersom det ska vara inne på onsdag.. Men jag samlar mina krafter och lägger mig tidigare för att få ut mer av min prestation imorgon istället, hehe!
Imorgon börjar en ny vecka igen, och hjälp vad fort det går! Snart höstlov ju :)
nej, nu ska jag ta mig till sängen och sova. godnatt!

booowlin'

Helgen har varit riktigt bra. Idag vaknade jag upp hos Viktoria i jönköping! Gårkvällen var helt enkelt jättemmysig! Först åkte vi till Racketcentrum och bowlade, och tro det eller ej, men jag kom nog tvåa eller något tror jag det var. Haha! Inte likt mig för fem öre :) Viktoria hade med sig två killkompisar, så jag, Viktoria, Emilia och de killarna åkte runt en sväng i deras bil i fina Jönköping. Vi stannade och kollade upp på ett litet "miniberg" på utsikten över Jönköping. Det var så sjuuukt fint, plus att det typ var natt också. Åh! Så där bestämde jag och Viktoria att vi skulle sitta och ha piknick någon fin sommarkväll någon gång i sommar, haha! 
Efter detta följde jag med Viktoria till hennes place, och där sov jag. tack för kvällen, alla som gjorde den! <3

my saturday is rescued

Wohoo! Ikväll åker jag iväg och bowlar med tjejorna i jönköping! Tack vare Viktoria måste jag säga! Efter bowlingen sover jag hos Viktoria i jkpg, så jag är hemma på söndag. blir nog bra den här dagen!
Tjejer, glöm inte kamera om ni har det! jag ska ta med mig, och förhoppningsvis har jag bilder att dela med mig av imorgon.
ha en fin lördag allesammans. ♥

saturday morning

Sovit gott inatt har jag iallafall gjort, sköööna lördag! Idag vet jag inte riktigt hur dagen kommer se ut. Men vad jag vet är iallafall att jag ska plugga i några timmar. Inte roligt för fem öre... Sen ikväll får vi se hur det blir. Jag hoppas innerligt på att jag kommer kunna åka till jönköping och bowla med tjejerna, och då blir det isåfall övernattning hos Viktoria. Men det är inte säkert att det går, så vi får helt enkelt se! :)
funderar starkt på att skapa ny blogg. OCH DEN ENDA ANLEDNING är att jag hatar mitt bloggnamn, usch... Jag fattar inte ens själv vad jag menar med det, eller hur jag uttalar det? usch, jag skämms.
Så vi får se om det kanske dyker upp en ny blogg under dagen. om jag hinner dvs.


jag vill bo, i en svamp, annars får jag kramp.

HOLA! nu ska jag soooooova, äntligen! hahha, jag är helt ärligt totalt slutkörd idag. Jag fattar inte vad det är med mig. Jag bara längtar efter att få sova, ååh så skönt! 
Det är äntligen helg och det känns helt underbart. Idag efter en jobbig men ändå lite rolig skoldag så gick jag och några tjejer från klassen och fikade på ett mysigt litet café i jönköping som jag inte kommer ihåg vad det hette. men mysigt var det iallafall! Vi bestämde att vi kanske skulle bowla eller göra något kul tillsammans imorgon också, men det är inte säkert att jag kan vara med p ga mina bussar, tåg och jaa allt dedär. Usch, det är riktigt tråkigt att det ska behöva vara så. Jag vill bara ha en lägenhet i JKPG NUUU! Innan jag dör helst...
Men nu ska jag sova, godnatt! <3

NU PLUGGAR VI

VAD GÖR VI? NU KÖR VI! YES, nu pluggar viii aset av oss. ååååh gosh, vilket roligt liv man kan ha. helt förundrad...

onsdag 13 oktober.

Okej, nu har jag verkligen märkt vilken bloggnörd jag är. Jag sa att jag skulle ta ledigt från bloggen i två dagar, men eftersom jag vill så gick det inte att stå emot, inte ens TVÅ dagar. Haha! Även fast jag har läxor som väntar på mig så sitter jag här... Egentligen vet jag att jag inte ens borde loggat in på blogg.se, men jag känner verkligen att jag behöver skriva av mig lite.
Skoldagen har verkligen varit hur seg som helst. Jag vet inte vad det är med mig, men jag har bara kännt mig allmänt nere på hela skolan. Ibland kom till och med tankarna fram om varför jag inte bytte skola som jag hade tänkt. Men nej, jag försöker slå bort tankarna direkt och gå tillbaka till verkligheten. Så kan jag ju inte hålla på? Hur ska jag annars komma igenom alla dessa tre år om jag bara håller på att börja om hela tiden. Jag får helt enkelt göra så gott jag kan av situationen. Jag vet att jag innerst inne vill gå kvar här, och jag känner att jag inte kan få en bättre klass. Det går inte... Jag kan inte fatta egentligen hur lyckligt lottad jag är som får gå i denna klassen. Men samtidigt känns det som någonting saknas... Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men jag ska försöka bestämma mig för att skita i det och göra mitt bästa för att klara det.
Okej... Vi hade tyska idag, och "Radu" skippade en timma av lektionen, fråga mig inte varför. Men jag tänker inte direkt klaga, haha. Alla i tyskan trodde typ att vi skulle ha provet idag, men det hade han tydligen skjutit fram två veckor, så nu har man suttit och pluggat tyska helt i onödan. aja!
Svenskan var rätt okej ändå. Klarade igenom dagen gjorde jag iallafall, och det är jag glad över.
Men nu ska jag fortsätta plugga om den här Patricia Ahlin ska försöka få något betyg över huvutaget i något av ämnena. skäääämt-å-sido.



BLOGGPAUS

Hej. Jag tar en paus från bloggen i ett par dagar, kommer troligtvis tillbaka på torsdag eller fredag. Måste minska på läxbunten lite. ta hand om er! :)

från och med du

Hej! jag kom hem från jönköping för ungefär en timma sen. Jag hade nästan bara samhällskunskap vilket var väldigt skönt. Och eftersom jag har världens bästa schema så börjar jag kl 2 imorgon. Så imorgon har jag bara historia, hur skönt?! 
Idag fick vi en ny tjej i klassen, det är alltid lika spännande, som vi hade väntat, haha! :) Så det blir spännande och se sen lite mer hur hon är när man lärt känna henne mer och så. 
Jag har inte så mycket att skriva utan nu ska jag ta tag i kragen och försöka plugga engelska, har prov på torsdag! uschua... :( wish me good luck, because i need that.

25

Sitter och pluggar samhällskunskap med Oskar Linnros i högtalarna, rätt underbart att plugga då ändå!

feels like a new person

Hela min eftermiddag har bestått av att städa rummet. Det är helt sjukt, jag har hållt på i cirkus 4 timmar, haha! Men sånna dagar behövs verkligen ibland, speciellt när man heter Patricia och är världens stökigaste person. Jag känner mig som en ny människa, riktigt fräääscht och organiserat rum och så har jag tagit en dusch och sedan har jag haft en liten tagit-hand-om-mig-själv-kväll som man brukar kalla det. Urskönt!
Imorgon är det måndag igen och det betyder skola, känns inte jobbigt alls faktiskt. Har ju i princip bara en lektion vilket känns helt underbart!

men åh, SNYGGT

Det måste vara något fel på mig. Jag kan helt enkelt inte sluta förälska mig i halsdukar, dessa skuelle inte vara några att tacka nej till. älskar färgerna!  ginatricot 149/st

söndag 09:13


Godmorgon! Usch, det är kallt i hela huset och utanför är det immigt... Nu har hösten kommit igång på riktigt iallafall. Jag vaknade precis, hade ställt klockan på ringning vid 9 för att gå upp och jobba. Och yes, det är det jag ska göra nu på morgonen. Känns inte jättelockande, men jag får ju pengar för skiten, haha!
pusssss! (observera att bilden inte är allt för seriös...) :)

fika på stan

Mumms! Jag och mina fina syskon tog en höstpromenad till stan och där stannade vi till på Hamnbacken för en liten fika. Så mysigt var det! Det förgyllde min lördag lite iallafall. Ikväll blir det mer mys.. Jag ska vara hemma framför tvn och äta god mat med hela familjen.

black & white traousers

måste säga att jag gått och totalförälskat mig i dessa byxor. Jag skulle göra mycket för dessa. tänkt hur snyggt man kan matcha det? te x. så som kenza gjort ovan. Har lust att köpa, men frågan är om man vågar bära dem? men de är ju så fruktansvärt balla!

saturday morning

Godmorgon! Shit var längesen det var nu. Jag tänker inte ens nämna någon förlåtelse eller rabbla upp varför jag inte har uppdaterat, för jag tror ni förstår. Gårkvällen spenderades på ett väldigt bra sätt. Jag var i skövde med ett härligt gäng och hade det allmänt trevligt! =) Synd att jag inte har några bilder, men det var nog det sista jag kunde tänka på när jag hade så brottom som jag hade. Det var jättekul att få träffa så många igen som man inte har träffat på ett helt år sen segolstorp, det är sjuukt! Och måste säga att det nästan är sorgligt hur sällan jag och Josefina träffas nu för tiden. Men jag tackar verkligen för en grymt bra kväll!
FÖR EN GÅNGS SKULL.... så kunde jag vakna upp en lördagsmorgon och känna att jag inte behövde sälja aftonbladet, Amanda och Olivia har tagit över mina lördagar vilket jag är otroligt tacksam över. Så idag lär jag nog hinna med lite saker. Ska verkligen försöka ta tag i allt plugg nu idag så att jag slipper sitta som en staty framför de där böckerna i veckan. Vilken rolig lördag va? nej inte speciellt, men jag hade en sjukt bra kväll igår så det jämnar ut sig. Haha!
skriver nog någon mer gång idag skulle jag tro, men ni får ha en fin lördag allihop!

dethär med rubriker alltså...

hallojhalloj! jag blev hemkommen från jönköping vid två ungefär. riktigt skönt! Jag har precis varit på kiosken och köpt lite godis som förhoppningsvis gör att det blir roligare att plugga, haha!
En sak bara, ni ska bara veeeeta min träningsverk, hemskt vad jag är otränad! Men så går det när man springer 5 km och kör så hårt att man knappt kan andas efteråt och tror att man ska spy. fyy....  Men jag har tänkt sätta igång nu igen alltså, fy vad jag är taggad på att träna! Dvs, när min träningsverk går över då men...
jag fick tillbaka mitt historieprov idag, vi hade bara en lektion idag, alltså historia. Och vad glad jag blev, hade inte förväntat mig ett VG+ inte =) Känns som att jag börjar komma igång nu igen med skolan alltså.
Jaja, nu ska jag inte sitta här och fördröja tiden, utan nu ska jag plugga, usch... hemska tanke! =(

I DID IT!

Åh, jag kan inte vara mer lycklig eller lättad än nu. Imorse när jag vaknade och visste att jag hade en redovisning framför mig som jag hade en stoooooor ångest inför började jag lipa. Jag har aldrig varit så nervös inför en redovisning som jag varit idag. Ni får tycka att det låter helt sjuk. Men jag HATAR redovisningar, det är det värsta jag vet! Och jag överdriver inte en millimeter.
Det bästa av allt är att denna äckliga hemska ångesten jag hade över mig är helt släppt. Jag har den gjord! Jag är sååå lättad över att jag gjorde det! Pappa fick skjutsa mig i sista minuten till stationen för att jag skulle gå på bussen. Jag var hur nära som helst på att skippa allt!
Men när jag kom hem. skulle jag kolla på online för att se betyget. Och jag har nästan aldrig varit så glad på länge som jag blev. Jag läste långsamt - "...Redovisningen ligger på en M-V-G-nivå..."

Fattar ni? Haha! Jag är lycklig! =)
Jag sprang direkt till mamma och pappa och kramade om dom. jag älskar mina föräldrar, de är världens bästa. Hade aldrig klarat mig utan erat stöd... ♥

BLIR TOKIG

Nej, fy! vad är det jag håller på med? PLUGGA! KONCENTRATION NU. Okej, detta var det sista jag skrev på min roliga lördag. plugga all night long säger jag bara. phuu!
Kom igen nu Patricia, jag vet att du klarar det.................

Oh shnap.

Nu sitter jag hos farmor och farfars dator med en sovande Elias bredvid mig. Så söter är han! Jag har sovit här inatt, det är faktiskt mysit haha! :) Vi har precis ätit en riktigt god middag och glass som efterrätt. Snart packar vi ihop våra grejer och åker hemmåt. ( eller ja, cyklar ). Jag känner mig inte riktigt pigg idag, jag vet inte vad det är, och det är inte så kul. Men ikväll blir det mys hemma med mina syskon! kääärlek på er.
typ den enda bilden som fanns på datorn här. haha!
en bild på min lillasyster när hon var lite mullig för väldigt längesen, hhhihih gölli!!

RSS 2.0