30/9 19:56

Förlåt att jag typ inte uppdaterar. Jag hatar det själv, men jag har inte någon tid. Och samtidigt känns det väldigt onödigt att skriva om vad jag sitter och gör för läxor liksom. Men jag försöker göra så gott jag kan med att slänga upp lite vettigare inlägg ibland när jag har tid. Det blir väldigt svårt, speciellt de veckor då jag kommer hem kl 7 och ska hinna med att göra massvis med läxor innan jag går och lägger mig kl 10 för att klara av att gå upp kl 6 morgonen efter.
jag har precis gjort klart några matteuppgifter som ska vara inne imorgon, men som jag är duktig och skickar in nu ikväll, shit jag är verkligen stolt över mig själv! not.
Skolan var helt okej idag, ganska seg. Men ibland får man ju sig ett och annat gott skratt, som te x när Elin ska visa några roliga klipp på sig själv. HAHAHAHA!
Efter att vi slutat gick jag och Elin runt och kollade en snabbis på stan innan vårat tåg gick hem.
Och nu sitter jag här och är klar med läxorna för dagen. Känns härligt!
Kanske kan unna mig att kolla på idol idag till och med? AWESOME

upprabbling av dagen

Hejhej! Har kommit hem från skolan nu, och sitter och väntar på att mamma ska bli klar med maten där nere. är sjukt sugen!
Dagen har varit helt okej. Men jag var så sjukt orolig inför tyskaredovisningen vi hade. usch det var hemskt! Vi hade en "språkdag" då alla ettor och tvåor som går ett språk skulle redovisa för alla. Och fatta hur pinsamt det var att stå där uppe och rabbla upp massa saker på tyska inför kanske 50 pers. Jag var så nervös innan att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.
Innan skolan mötte jag upp Nathalie för att käka med henne innan vi började, trevligt! Måste bara säga att jag och Nathalie är mobbade i våran klass. hahahahaha! nej men, nathalie du fattar vad jag menar ;) tur att vi har varann då iallafall! =)
efter redovisningen hade vi historia och vi har fått ännu en stor uppgift. Vi har så sjukt mycket i skolan nu som är på gång och jag förstår inte hur jag ska hinna med allting.
Nej, nu ska jag gå ner och äta och fortsätta med mina läxor. Höööres imorn!

trötter

Jag har precis kommit hem från jönköping nu, och är helt trött... Skoldagen var väl helt okej. vi hade bara samhällskunskap, men vi fick se på Lyxfällan vilket var lite småskoj. Nu borde jag verkligen ta tag i mina läxor, men har man ork till det när man kommer hem från jönköping kl 7 på kvällen? suck...
Men faktum är att jag måste orka det ändå, vare sig jag vill eller inte. Och inget roligt inlägg får ni idag heller. Måste vara riktigt tråkigt för er alltså. lider med er!
nej, detta inlägget får bli allt idag, jag orkar inte mer. godnatt!

Samhällskunskap A

godmorgon! idag har vi bara samhällskunskap, känns riktigt skönt! men jag slutar klockan fem, så jag är inte hemma förns halv sju. bara så att ni vet liksom... nu ska jag ta och kila iväg till bussen! ha en bra dag!

Ruskigt

Nej, idag har jag verkligen en riktig tråkdag. Det är nu man börjar märka hur hösten verkligen har kommit. Men man kan ju försöka göra något mysigt av det iallafall... Jag tänker ladda mp3'n, ta på mig gympaskorna och gå ut en liten promenad på 30 minuter. Känner att jag behöver lite frisk luft innan jag sätter mig ner och fortsätter med pluggandet. Ska även fixa ihop en varm choklad och smörgås till, mumms...
Men först - promenad!
Såhär såg jag ut igår på namngivelsen förresten...

Elias Ahlin

Jag kom precis hem från Baskarp, och jag är hur mätt som helst! Haha, det är helt sjukt.
Stunden var iallafall väldigt fin då pappa var framme och pratade lite och sånt. Sedan bjöds vi på god mat och efter det fick vi smaka på världens sötaste tårta. Och så fina saker fick han också. Lilla snötten! =)
Synd att jag hade ont i huvudet under hela tiden vilket förstörde det roliga lite. Det var massor folk där, släkt och vänner till Elias. det var kul att få träffa alla! Det blev inte alls så många bra bilder, men jag kan visa er några.
Nu ikväll är jag så trött så jag har planerat att bara vara hemma och mysa med familjen. Det behövs det också ibland. Att beställa pizza och hyra film är inte heller alltid fel... =)
ha en fin lördagskväll!

Brottom

Jag har precis gjort iordning mig, fixat naglarna och ja allt dedär. Är sjukt stressad eftersom vi ska åka om tio minuter och jag är inte klar! Aja, vi ska ju till Madelenes föräldrar och ha namngivelse för Elias. Ska bli sjukt spännande. Och självklart kommer det finnas god mat och tårta där också. Haha, är sugen som bara den!
Nej, nu måste jag skynda mig att fixa iordning!
Kameran är med.

24.09.2010

Godkväll får jag väl säga=)
Det är äääntligen fredag! som jag har längtat! jag var precis i kyrkan och umgicks med lite trevligt folk. och åt massa gott fika.
Skolan idag var ganska seg, vi hade tre jobbiga ämnen. Men jag blev förvånad över mig själv att jag tyckte idrott & hälsalektionen var riktigt intressant. det är ju inte direkt likt mig på något vis. hehe! jag är sjukt peppad på att träna alltså. och jag blev ju inte mindre motiverad av lektionen heller. så nuuuu ni, ska jag komma i form! HAHA. får försöka iallafall! ;)
Nej men imorgon åker jag och familjen till lilla kusinen som ska ha någon barnvälsignelse/namngivelsedag eller vad man ska kalla det. Vi åker dit vid ett och det betyder att jag inte ska jobba så jag ska ringa dom och säga att de inte behöver skicka hit några tidningar, känns riktigt skönt faktiskt. Härligt att vara ledig ibland! Jag lovar att jag ska ta massa bilder på min söta lilla kusin. åååh så jag längtar efter att träffa sötnosen!

nytt

hola! jag har precis kommit hem från skövde med julia! jag har ju studiedag idag, så därför passade jag på!
vi hittade lite saker iallafall :)
nagellack - bikbok
flätat skärp - ginatricot
fårulljacka - h&m
poncho - bikbok
tjock halsduk - bikbok

Hejsvejs! nu ska jag ner och baka med olivia! =)

Pluggdag

Godmorgon kan man ju säga, klockan är halv sex ungefär. Jag vaknade för en timma sen och hade tänkt åka till skolan. Men jag upptäckte att min näsa var för jobbig och rinnande för att gå och trilskas med en hel skoldag. Fyanemig, nu är jag sur. Så jag tänkte att det var bättre att jag var hemma när jag ändå är lite halvsjuk och gör alla mina läxor. Får sitta här hemma och komma ikapp med pluggandet. Det är ju väldigt behövligt kan jag meddela. Men iallafall, hoppas ni får en bra dag iallafall! kraaaam

min andra familj

Hejhej! Jag har varit borta på en klassgrej från igår till idag på bunngården, en gård utanför jönköpig. Det var faktiskt rätt mysigt, men vi sov inte sådär jättemycket i natt om man säger så, hahaha.. Så jag är ganska slutkörd. Igår när vi kom dit startade vi med att paddla kanot, det var kul i början, men efter ett tag var det hur jobbigt som helst! vi kom inte tillbaka på TREEEEEE timmar. t-r-e timmar talöar vi om. seriöst, de var det jobbigaste jag gjort i mitt liv! Haha! Aldrig mer sa alla efteråt. Men iallafall, på kvällen satt alla och skrämde upp varandra med spökhistorier, och Nathalies slog alla, seriöst äckligaste jag hört ever!
Men jag vill också tacka alla i hela SPB för att ni är så fruktansvärt bra! Gillar er allihop. SPB = KÄRLEK ♥







Maja står för bilderna!

Älskar våran familj, seriöst ett stort ♥ på er





Angående valet

Ikväll är det ju valvakan och allt, jag antar att många har en ganska stor hysteri kring detta. Jag själv är inte 18 och får därför inte rösta, vilket jag tycker är jättetråkigt. Jag får vänta med det till om fyra år. Men jag tycker det är bra på sätt och vis, är jag mogen för att rösta egentligen?
Nej, nu ska jag gå ner och fixa något att äta, och sen ska jag sätta mig ner vid tv'n och kolla på valvakan. Go MP!
Vilken parti står ni på?

Gårdagen

Godmorgon! När jag hade varit i skövde igår med Julia åkte jag direkt till farmor på kräftskiva, rktigtgott var det! I skövde hittade jag ingenting, eller jag hann inte leta ordentligt. hehe!
Men i vilket fall, dagen var rolig! Förresten, jag och Julia (titta hennes blogg) har blivit sanna Miljöpartister, eller vad säger du Julia? HAH!

Sitter vid Julias Macbook ;)

Nu sitter jag hemma hos Julia iordningfixad. Jag kom hem till henne förut helt ofixad för att hon skulle sminka sig. Dendär coola tjejen går ju faktiskt Stylist på plusgymnasiet. Helgrym har hon blivit allra redan tycker jag. Riktigt kul, dessutom ska hon lära mig dedär!  LÄNGTAR tills jag är värsta proffset, haha nejdå. Lär jag nog aldrig bli :)
Vi ska snart med bussen till Skövde för att shoppa lite, hehe.
När jag kommer hem ska jag direkt iväg på kräftskiva, gott!

Har ingen ork alls...

Jag borde inte sitta här över huvudtaget, men det gör jag ändå. Jag har historieprov imorgon, och jag är taggad till 0 %. Idag hade vi matteprov och jag faila totalt! Nej men det gick verkligen inte bra! Nu måste jag försöka göra ett bättre resultat imorgon på historian istället. Forntiden är ju riktigt intressant alltså, höhö. not..
Jaja... Skoldagen vart helt okej! Vi hade matte, samhällskunskap och engelska. sista lektionen var redigt seg, men sånt får man ta.
Nej, nu ska jag fortsätta plugga, FOKUS!

Hemkommen precis

Hola! Jag kom precis innan från att ha varit nere på ica med Julia, haha, självklart köpte hon godis! =)
Nej men, jag ska inte säga något... Där nere är idol igång på tv'n och jag tror jag ska ner och joina tvprogrammet med min geisha (:::::GGGG) och även min fina mattebok som jag älskar såå mycket!
I helgen åker jag och Julia in till skövde för att kolla in lite kläder, klädesgalningar som vi är! Pengarna kommer ju på måndag, awesome!
Nej, nu måste jag plugga till mitt älskade matteprov imorgon. KYYYYSSSSSSSS

It´s raining man, hallelujah!

Godmorgon, nu sitter jag åter igen och väntar på att klockan ska ticka iväg. men jag passar på att slänga upp en "dagens" innan jag sticker iväg mot skolan!
Kofta - bikbok / linne & tights - h&m / boots -dinsko / väska - ginatricot / armband - h&m

Idag börjar vi med coachtid, sedan matte och engelska. efter det drar jag hem och då hörs vi vid 7 igen! :)

Right here, right now

Hej! Hoppas att ni haft en bra dag. Det har faktiskt jag haft, fast just nu känner jag mig ganska utpumpad. Men ändå ska jag försöka mig på att få lite plugg gjort. Vi har sååå mycket denna veckan, det är helt sjukt. Idag i skolan hade vi samhällskunskap A, vi fick se en debatt mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt. Riktigt intressant faktiskt! Men jag säger bara, hejja reinfeldt!
Efter skolan gick jag och Lisa runt vid Juneporten och pratade lite medans vi väntade på våra bussar. riktigt gó den tjejen! Vi bestämde(!haha) att vi tjejer i klassen måste göra något roligt tillsammans snart. det ska vi ta upp som förslag alltså, haha =) riktigt bra idé vi fick till där! nej men det skulle vara riktigt roligt.
nu måste jag plugga, har ju faktiskt två prov denna veckan =(
right now med min ostsmörgås.. :)

Nu ska jag till skolan...

Så där, nu är jag färdig inför skolan, så om en halvtimma drar jag mig iväg mot bussen för att ha samhällskunskap A i 2,5 timma. Tur att det är ett intressant ämne :) Skriver ikväll vid sju när jag kommer hem igen. hua, hemska tanke att komma hem så sent... men så är det! ;)

Everything in one

Nu är jag hemkommen från kyrkan då en Linnea har döpt sig. som tur var var julia och josefina där! annars hade det inte varit lika kul =)
Egentligen borde jag inte sitta här, för jag MÅSTE verkligen plugga matte, usch... så vi hörs imorgon innan jag drar till skolan! börjar ju halv två!
how i looked today:

linne - h&m / svart kofta - bikbok / höga jeans - veromoda

AFTONBLADET

Nu på morgonen har jag sålt aftonbladet som vanligt på lördagar och söndagar. usch, det är så tråkigt. fast det är ju mindre tråkigt när pengarna rullar in, he-he!
Idag blir ännu en hemmadag, jag känner mig ganska isolerad här hemma. Men jag är fortfarande inte riktigt kry så jag behöver all vila jag kan få innan måndag då jag tänkt åka till skolan igen. det ska bli riktigt skönt med skola faktiskt. saknar alla människor väldigt mycket kan jag ju säga!
På tisdag har vi matteprov och jag ligger gaaanska mycket efter eftersom jag var borta hela förra veckan. Är ganska orolig inför provet, så jag ska försöka plugga så mycket jag kan. Hua! när man går på jensen är det ju extra mycket också, haha.
Här har ni min glamourösa jobbväska som jag släpar med mig på cykeln varje helg jag är ute och säljer.

JACK SPARROW

Tjohej! Sitter vid Olivias dator med fina toffsar i håret, haha... Olivia gjorde dom på mig, göööölll....
Nej men, där nere rullar The pirates of the carribean på tv'n och det är illa mysigt! God pappapizza är heller aldrig fel. nejnej, nu ska jag fortsätta glo på jack sparrow <3

kärlek på mina syskon!

GREY GARDEN COLLECTION


Startar dagen med inspiration från bikbok

I WANT CANDY MORE THAN ANYTHING

Hej på er! Ni ska bara veta hur godis-sugen jag är. Det är lätt hänt när man sitter hemma och gör ingenting. Därför är pappa snäll och åker iväg och köper något senare. Mumms, can't wait =)
Ikväll är det ju idol igen och då vill jag inget hellre än att ha en stor fet godispåse bredvid mig, haha. längtar!!
Har ingen annan bild på Olivias dator. på bilden är jag med söta Elias. <3I

21:43

Jag har precis varit nere och kikat Idol som började ikväll, har längtat lite faktiskt. det är ju som roligast på audition när man får höra sånna som tror att dom kan men är skitkassa. Haha...
Blir ingen skola för mig imorgon heller tråkigt nog. Men nu ska jag orka dra mig till min härliga säng och försöka sova några timmar utan avbrott av förkylningen. usch, så hemskt det är. Ni ska bara se mitt rum just nu, ligger flera ton med pappersbitar som jag har snytit mig med. inte så konstigt när jag har toarullen precis bredvid mig när jag sover, det är mycket lätt hänt då. fräscht, yes jag vet.. superfräscht...
bild på mig och julia sen senast hemma hos henne, myshelg! har glömt tacka henne för den också. så gör det nu, tack för att du finns SEYARTA (INTE BATOL, måste lära mig HAHAHHAA) <3

Usch för att vara sjuk

Sålänge jag är sjuk satsar jag inte direkt på uppdateringen, har tyvärr ingen ork för det. Återkommer när jag har kryat till mig lite =)

Andreas Wijk

Killar, titta in på Andreas Wijks blogg, så fattar ni hur riktiga killar ska gå klädda. Seriöst, snyggaste kille och snyggast klädda kille jag sett...

TRÅKDAG

Jag har nog seriöst haft världens tråkigaste och jobbigaste dag! Att vara sjuk är inget jag diggar precis. Därför kommer jag inte dra till skolan imorgon heller tråkigt nog. Men när jag är sjuk är jag hellre hemma och tar det lugnt än att anstränga mig i skolan när man är sjuk, för det är inget vidare. jag har iallafall kunnat sova en timme, efter det kollade jag på Ullared som hade premiär idag på tvn. Nej jag hoppas verkligen att ni kära vänner som läser inte mår så som jag mår, utan mycket bättre. ha det fint!
saaaknar alla i klassen förresten :(

Såhär ligger det till

Jag har börjat på Jensen Gymnasium i Jönköping. De första dagarna var inte alls så bra, visst det blev bättre än jag tänkt mig. Men nervositeten tog verkligen över. De dagarna kände jag iallafall att det kunde bli hyffsat okej dessa tre åren. Men dagarna gick, och jag kände verkligen inte att jag hörde hemma där. Jag fick obehagliga vibbar och undrade ungefär "vad i hela världen gör jag här?" Jag pratade med mamma om det nästan varje dag när jag kommit hem. Och vi sa hela tiden att jag skulle ge det en chans till, och så höll det på i några dagar. Tillslut bestämde jag mig för att inte gå kvar. Men vad i hela friden skulle jag då välja? Tidaholm - uteslutet, västerhöjd - ABSOLUT UTESLUTET, och ja.. Men sen kom jag på att västerhöjd kanske ändå skulle bli rätt bra, även fast jag inte gillar folket som går där. så jag var nästan helt bestämd på att det skulle bli Handel och administration i Skövde på Västerhöjd. Jag började berätta till människorna i klassen att jag var bestämd på att byta. I fredags så vände allt. Jag har aldrig haft så kul en skoldag, seriöst.. Haha! Historialektionen var riktigt seg, yes it was. Men jag hade riktigt kul med folket i klassen och det övervägde såklart. Vi satt och skrattade hela lektionen åt en rolig grej Simon hade sagt, hahaha...
Och den dagen kände jag att, hur kan jag veta att det blir bättre på västerhöjd? Men nu var problemet att jag hatade pendlingen fram och tillbaka från Hjo till Jönköping varje dag. Halva dagen gick åt till att sitta i bussen 4 timmar. Hur tråkigt?! Så jag tänkte att men om jag börjar på västerhöjd så slipper jag det. Jag började tjata på mamma och pappa om att jag inte klarade av att pendla, och om jag skulle gå kvar på Jensen så ville jag flytta! Men icke, det gick inte för sig för föräldrarna Ahlin. too expensive var vad det handlade om. så typiskt min familj liksom. Men vi fortsatte diskutera nu under helgen som har varit, och jag berättade att jag skulle gör vad som helst för att få flytta dit, tillochmed  bo i världens fulaste hus typ. Och jag började tjata om att jag kunde försöka hitta någon familj eller något som hyr ut rum till studerande. Och mamma och pappa funderade lite, och i deras öron lät det plötsligt inte så dumt. Så mamma bestämde sig för att vi skulle prata med lite olika ställen i jönköping och fråga om de har familjer som hyr ut. Så nu är det det som gäller. Mammaoch pappa ska försöka leta upp något bra. Och det är så det ligger till nu. Tills vi hittar någonstans att bo ska jag pendla fram och tillbaka. Och jag hatar det! Men jag längtar så in i norden till att få flytta dit så jag kan faktiskt stå ut fram tills dess. Jag är fullt medveten om att det kan dröja fram till efter jul och allt. men det kvittar, för när jag vet att det är på väg så får jag orken att fortsätta pendla sålänge.
så nu vet ni hur jag ska ha det...nu är det bara att hoppas på att hitta någon bra stans att bo.

Världens sötaste unge

godmorgon, ligger i min säng, hemma från skolan.. inte det minsta roligt. tur att vi bara hade en lektion idag då så att jag inte missar så mycket. men jag hade ju hellre varit där om man säger så...
jag kom på en sak... jag har inte lagt upp någon bild på min nya kusin, (eller min första) rättare sagt.
Lilla Elias är nu ungefär 4 månader. finaste kussen i världen!
Sötnosen på 4 månader och gammelfarmor på 101 år. åldersskillnad?

egopicture

fy alltså, jag mår verkligen inte bra. mitt huvud dunkar, halsen värker, plus att det känns som jag ska spy vilken sekund som helst. nej, detta är inget vidare. trots detta har jag kämpat mig igenom tyskaläxorna så nu är det iallafall klart. skönt!
passar på att bjuda på en bild jag tog för några dagar sedan.

såhär ser mitt roliga liv ut just nu...

Om det finns något som skulle vara bra med att vara sjuk så är det att man kan hinna med att göra sånnadär tråkiga saker som man vet att man behöver göra men som man inte skulle ha tid till annars. Som att städa lite smått, passa på att pluga så mycket du kan eller orkar. Finns rätt så mycket. Och om man har en laptop så är det ju extra bra, för då kan man göra som jag, att ligga i sängen och göra läxorna om man inte skulle orka gå upp och göra det vid skribordet. därför sitter jag här i min säng i nära tillhands med en toalettrulle för att kunna snyta näsan när det behövs... nej nu ska jag fortsätta leta fakta om Herta Muller till tyskan, funny....
mjo, det finns ju något att göra i varje ämne. hur är det för er? har ni lika mycket som mig eller? skulle inte tro det...

JEANS

men hallå, check the price! 99 kr st. måste få tag på dom!
synd bara att jag och julia inte hittade dom i affären igår?...

Bloggnamn

Jag bara undrar en sak, men är det någon som vet om man kan byta bloggnamn? HATAR MITT...

sjuklingen skriver...

godmorgon! här sitter jag och käkar godis som blev över sen igår, haha. jag åkte hem från julia nu imorse för att kolla till aftonbladet och fråga amanda och olivia om de ville ta över idag eftersom jag vaknade upp sjuk. Inte kul alls! Jag har världens ont i halsen, och ja... inte kul precis. därför är de ute just nu och gör mitt jobb, snällt av dom.
Jag är verkligen inte sugen på att vara sjuk, men på ett sätt är det bra... Jag får mer tid att plugga. det behövs verkligen, tråkigt nog.
me und julia, en kväll hemma hos mig.

summery

Sorry för dålig uppdatering, jag vet mycket väl om det. Jag har helt enkelt ingen inspiration alls att blogga, men jag får hoppas att den hittar tillbaka snart. Grejen är ju också att jag inte hinner lika mycket längre, och det är ju inte så konstigt pågrund av pendlingen till jönköping varje dag och allt. Men det ordnar sig nog snart, för det kanske blir så att jag stannar kvar på Jensen iallafall och försöker hitta boende. Jag har pratat lite med mamma och pappa om det, och vi ska försöka. Men tills vi hittar något är jag fortfarande pendlaren nummer 1 ;)
Min helg spenderas hemma hos Julia för hennes föräldrar är inte hemma i helgen, riktigt mysigt! igår satt vi och åt massa gott och bara hade kul. En till sådan kväll kommer det bli ikväll.
Men först hade vi tänkt åka till skövde en sväng och kolla lite i affärer! JUMMI... jag vill verkligen ha en skinnjacka med fårpäls, sååååååå snyggt!
nej, nu ska jag göra iordning mej och sedan ringa julia! =)
ha en fin dag!

RSS 2.0